Convocation

hi! eh Assalammualaikum.

Lama sangat tk mengupdate ni. Ekceli aku dah convo lama dah bulan 8 haritu. dok tangguh2 nak update.

so, mcm biasa konvo nie mostly semua dtg tujuan tk lain tk bukan nak jumpa kawan2. ade je yg tk nak dtg sbb kena bayar lah. sbb protokol lah. Mcm aku, mmg tk nak dtg tp kena dtg. kahkah. sbb there some event khas for me. ceh..

tp kurang menarik lah. sbb ade yg busy, tk sempat nak jumpa. gather sama2. since aku dok sibuk layan reporter2. end up tinggal berapa kerat je tunggu nak bergambar sekali. hahaha. ni ah hasil nya.





banyak lagi gambar tp malas nak mencari kakkahkah..

hah, knp layan reporter? okay lah...



alhamdulillah. dapat best student. ahaha. actually tk best pon. entah sbb semua pandang kau tau dat date. sehari tu muka aku merah je. hahah. aku tk minat betul org dok pandang2 aku nie. aku tak tau canne leh dpt. tp alhamdulillah lah walau kelas lah paling malas masuk. hahaha. ade yg pointer lg gempak kot. tp tulah. rezeki semua ditangan tuhan kan. i had done my best. and i let allah do the rest. tp serius, im not type of student yg tiap2 malam nak study kah2. perasaan je yg dtg. setiap kali lepas paper i like 'okay next sem aku nak study betul. lepas kelas terus ulangkaji' berghhhhhh. masuk sem baru lupa dah. hahaha lg2 kalau jumpa PES or FIFA ke. dihasut dgn setan2 yg ajak lawan lg. dgn anime lagi. mmg tk jadi ape. end up esok nak paper baru study. hahaha

nnt kite sambung lg ye. next entry nak citer pasal travel!!! yeahhh.




Comments